Victory Media - prozor u svet komunikacija, 

                zabave i edukacije u svakom domu.

    


                     
Korisnički servis: 062/ 802 02 02

Umrežite se i vi sa nama. Proverite da li smo i u vašoj ulici....

Victory Media – prozor u svet komunikacija, zabave i edukacije u svakom dom

Umrežite se i vi sa nama. Proverite da li smo i u vašoj ulici...
Korisnički servis: 062/ 802 02 02
Victory Media – prozor u svet komunikacija, zabave i edukacije u svakom domu.
Umrežite se i vi sa nama. Proverite da li smo i u vašoj ulici...
Victory Media – prozor u svet komunikacija,
zabave i edukacije u svakom domu.
Umrežite se i vi sa nama. Proverite da li smo i u vašoj ulici...

Poštovani korisnici,

Od 1. aprila 2021. godine doći će do poskupljenja Internet usluge za korisnike u Victory Media mreži.

Poskupljenje od 400 dinara će se primenjivati na samostalnu Internet uslugu ili kombinacije ovog i dodatnih servisa.

Koristimo priliku da korisnike informišemo da su u ponudi štedljivi ST Cable DUO i TRIO paketi sa atraktivnom promocijom.

Detalje oko promotivnih pogodnosti u ST Cable paketima možete pogledati u dostavljenom reklamnom materijalu.

Na raspolaganju Vam je naš Call Centar na brojevima: 023 650 000 i 062 802 02 02 radnim danima od 8-16h, kao i na broju: 024 4 155 155, svaki dan od 00-24h za podršku i prijavu reklamacija.

Korisnici koji su dobili povećanje mesečne Internet usluge, mogu zatražiti raskid ugovora pre isteka perioda na koji je zaključen bez plaćanja troškova u vezi sa raskidom.

Hvala Vam na razumevanju,

Vaša VICTORY MEDIA

 

U Bačkoj Topoli, 1.3.2021. godine

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poštovani korisnici,

Od 15. decembra 2020. godine krećemo sa emitovanjem novih unapređenih programskih šema u mreži Victory media.

Očekujte višestruko poboljšanje kvaliteta televizijskih sadržaja, uvođenje novih kanala na srpskom, mađarskom i rumunskom jeziku uz atraktivne prodajne promocije za postojeće i nove korisnike.

Koristimo priliku i da korisnike informišemo da ćemo cenu mesečnog održavanja povećati za 110 dinara zbog poskupljenja autorskih prava.

Cilj nam je da u dolazećem periodu kvalitet pružanja servisa dovedemo na najviši mogući nivo na obostrano zadovoljstvo.

Na raspolaganju vam je naš call centar na brojevima 023-650-000 i 062-802-02-02 radnim danima od 8-16h kao i na broju 024-4-155-155 od 16h do 08h svaki dan za podršku korisnicima i prijavu reklamacija.

Korisnici koji su dobili povećanje mesečnog KDS održavanja, mogu zatražiti raskid ugovora pre isteka perioda na koji je zaključen bez plaćanja troškova u vezi sa raskidom.

U Bačkoj Topoli, 1.12.2020. godine

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poštovani korisnici,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je Vaš kablovski operator VICTORY MEDIA D.O.O. 2020. godine postao deo kompanije SAT-TRAKT DOO iz Bačke Topole.

Kompanija SAT-TRAKT DOO je vodeći operator digitalne kablovske televizije, kablovskog interneta i fiksne telefonije na teritoriji Vojvodine, koji svoju mrežu proširuje i unapređuje već punih 15 godina.

Nakon spajanja mreža, očekuju Vas najbolji informativni, zabavni, sportski, dokumentarni i dečiji programi na više od 240 TV kanala u digitalnom formatu. Pored stranih kanala, od kojih je veliki broj lokalizovan na srpski jezik, očekuje Vas i veliki broj najgledanijih lokalnih, regionalnih i nacionalnih TV kanala na srpskom, mađarskom, slovačkom i rumunskom jeziku.

Osetite vrhunski kvalitet televizije uz kristalno jasnu sliku i savršen ton na više od 60 HD (High definition- visoka rezoucija) televizijskih kanala.

Naši internet paketi su prilagođeni Vašim potrebama i omogućuju Vam surfovanje velikim brzinama po najpovoljnijim cenama.

Sa našom fiksnom telefonijom dobijate besplatno telefoniranje sa svim telefonskim brojevima koji su u ST Cable mreži, 200 besplatnih minuta ka zemljama u Zoni 1 inostranstva, besplatne napredne funkcije poput identifikacije poziva, preusmerenja poziva, skrivanja broja.

Sve naše usluge su povezane u ekonomične DUO, TRIO i HOME pakete koji značajno štede Vaš porodični budžet.

Izuzetno nam je stalo do zadovoljstva naših korisnika i iz tog razloga neprestano razvijamo mehanizme koji će unaprediti uzajamnu komunikaciju.

Pozivom na broj SAT- TRAKT CALL CENTRA 024-4-155-155  možete dobiti sve servisne informacije, prijaviti tehničku smetnju, uložiti primedbu. SAT-TRAKT Call Centar Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Unapred hvala na poverenju.
Vaš SAT-TRAKT

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------